0 0 kr

Försäljningssortiment till hotell-, SPA- och konferensanläggningar

Vad gäller försäljningssortimentet från det mycket uppskattade märket Rituals finns det endast tillgängligt för inköp för våra avtalskunder. Rituals, som är en elegant och tilltalande produkt som smakfullt ingår i vårt försäljningssortiment, hör hemma på de fina hotellen. Vi är stolta att kunna erbjuder dig att köpa in speciella och mycket snygga presentförpackningar i olika storlekar och prisklasser. Det begränsade sortimentet i hotellobbyn blir en uppskattad extra service för dina gäster och besökare. Sortimentet kan även erbjudas dina VIP-gäster, personal eller kanske användas för lojalitetsprogam.

Försäljningssortimentet - kan bli ett minne för livet

Att ditt hotell kan erbjuda dina gäster att köpa en exklusiv presentförpackning är verkligen uppskattat. Det förhöjer en lyxig känsla och kan bidra till ett mycket positivt minne av vistelsen på hotellet. Rituals presentaskar är så snygga, de är väldigt attraktiva och en alltid uppskattad present, antingen till sig själv eller att ge bort när man kommer hem.

Vad är ett lojalitetsprogram?

Det är en form av marknadsföring där trogna kunder får någon form av belöning för att de ska handla mer. Det kan också kallas för kundklubbar. Det vanligaste är att kunden har ett kund- eller bonuskort som man visar upp när man handlar och det man köper registreras och genererar ett antal poäng. Dessa poäng kan sedan omvandlas till pengar, rabatter, utlösande av rabattkuponger och särskilda erbjudanden just för att man är en trogen och lojal kund. Det är mycket vanligt förekommande med lojalitetsprogram för hotellkunder.

Vårt försäljningssortiment är inte bara hygienprodukter!

- Vågar du prova doftstickor?

- Ursnygga tekoppar, finns fat också!

- Doftljus för mys

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen