0 0 kr

Välkomstbrickor till SPA-, hotell- och konferensanläggningar

Vem älskar inte att mötas av en välkomstbricka när man kommer in på hotellrummet? Hur uppskattat är det inte? De flesta som kommer till hotellet har ju haft en resa bakom sig, kortare eller längre. Den gästen kommer att bli glad över att se en välkomstbricka med kaffe eller te. Antingen en kopp att vila sig med en stund eller en kopp för att orka med att lämna rummet direkt för andra uppgifter.

Välkomstbrickor - ett lyxigt möte

Sällan är något så uppskattat som att kunna ta en ”gratis” fika på rummet i lugn och ro. Ta av sig skorna, lägga upp fötterna en stund och med en egentid slappa några minuter med en kopp kaffe. Det är ett enkelt sätt att vinna gästens förtroende. Denna gest kostar inte mycket. På brickan ska finnas en vattenkokare. Sen behövs det några tepåsar, nescafé och gärna en liten mjölkkapsel. Pricken över i:et kan vara en liten chokladbit eller kaka. Detta är mycket uppskattat på välkomstbrickor.

Separata välkomstbrickor

Självklart säljer vi också välkomstbrickor utan vattenkokare och i andra varianter. Dessa brickor finns att välja i t ex mahogny. Men även bambu för enbart koppar. Eller sachethållare, det kan vara en mindre bricka med några fack där man med fördel kan placera olika typer med små förpackningar av nescafépåsar, tepåsar, sockerbitar, kaffemjölk i 2-cl portioner m m. Snyggt och prydligt!

Brickor, inte bara välkomstbrickor

En bricka kan även vara ett bevis som intygar att en person har ett visst ämbete i tjänsten. En polisbricka är ett exempel på ett tjänstetecken som en polis kan visa upp om han/hon t ex inte bär uniform. Brickan kan vid behov då visas och styrka sin tjänsteställning. Annars är den vanligaste form av brickor i sin enkelhet ett vanligt köksredskap. Helt enkelt en slags skiva som används för att bära saker.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen