0 0 kr

Strykbräda för hotell och restaurang - det här bör du tänka på

Välj strykbräda efter dina hotellgästers behov. Ofta handlar det om att fräscha upp uppackade kläder. Det innebär att strykbrädan bör vara smidig att ställa upp och fälla ihop, den ska vara stabil men liten nog att rymmas i en garderob eller för att hängas på en vägg. Vi erbjuder strykbrädor i olika storlekar och prisklasser för hotell, restaurang och konferensanläggningar.  

 

Välj rätt kvalité

En strykbräda med kvalité håller längre. På en bra strykbräda glider strykjärnet fram över plagget och den står stabilt utan att vicka. Du kan dessutom ställa den i olika höjder för att dina gäster eller personal ska få en bra upplevelse. En tjock och bra stoppningen i strykbrädan är viktig för att få ett bra resultat. Stoppningen ska vara jämn och inte slutta längs med kanterna, det försvårar strykningen. Beroende på hur mycket plats du planerar eller har för strykbrädan bör du satsa på en bra och säker hållare för strykjärnet. Vi rekommenderar också att du väljer en strykbräda med säkerhetsspärr för att undvika olyckor.

 

Checklista innan du köper strykbräda:

 

  • Hur stor bör du köpa? Strykbrädan bör vara tillräckligt stor för att fräscha upp enstaka plagg. Ska du stryka dukar till restaurangen bör du välj en större modell.
  • Vart ska den förvaras? Du kan välja att hänga strykbrädan på väggen eller ställa den i en garderob.
  • Vart ska man stryka? Det måste finnas tillräckligt med plats för att ställa upp strykbrädan i hotellrummet eller lokalen. Bordsalternativ finns.
  • Vart kan man koppla in strykjärnet? Det måste finnas vägguttag i närheten av platsen där strykningen ska ske. Se till att det finns förlängningssladd om så behövs.
  • Vem ska använda den? Välj en strykbräda som går att ställa i flera olika höjder och undvik rangliga modeller.
  • Välj en strykbräda med bra och tjock stoppning för bästa strykresultat.
Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen