0 0 kr

Strykning och dess attiraljer till restauranger, hotell-, SPA- och konferensanläggningar

Ska du på ett affärsmöte under dagen? Ska du ut på en tillställning eller besöka en restaurang på kvällen? Då duger det inte att komma klädd i en skrynklig skjorta eller klänning! Nej, du måste fixa skrynklorna och det ordnar du snabbt och enkelt med ett strykjärn. Det behöver inte ta så lång tid, bara de rätta sakerna finns i närheten.

Strykning visar en del av perfektion

De tidlösa klassiska fina skjortorna av utsökt kvalitet måste visas upp i ett perfekt skick. Hur skönt är det inte att sätta på sig ett nytvättat och nystruket plagg? En härlig känsla. Den känslan medger ett förhöjande av livskvalitet och självförtroende.

Strykning en metod att göra kläder släta

Strykning är helt enkelt ett sätt att göra kläder och andra textilier släta med hjälp av ett strykjärn eller pressjärn. Mangling kan åstadkomma ännu bättre resultat där det funkar.

Strykning, inte bara ett strykjärn

Flottast är kanske att ett hotellrum utrustas med ett strykcenter, bättre kan det inte bli. Allt samlat på en och samma plats. En superbra lösning för detta påfund kräver inte mycket utrymme. Ett vägghängt strykcenter är perfekt! Vi har allt som du kan behöva för att kunna stryka. Strykcenter, strykjärn, strykbräder och andra diverse användbara tillbehör.

Storslagen utveckling av strykning

Vi får vara tacksamma över hur enkelt det är att stryka en skjorta idag. Strykjärnet uppfanns i USA 1882 men spridningen gjordes inte förrän 1920. Det finns uppgifter som att strykning kunde göras redan på 300-talet e Kr. Man kan tänka sig vilket sjå de hade för att kunna snygga till plagg förr i världen utan elektriska strykjärn.

Lite kuriosa, men varför skulle ungar få stryk?

Många roliga uttryck med att stryka! När man ger någon stryk, den stackaren blir misshandlad. Och om någon stryker med, ja då dör den. Eller vad sägs om att stryka någon medhårs? Då håller man med bara för att vara till lags, egentligen kanske man inte tycker så. Man kan också stryka på foten eller fötterna, då ger man vika. Lustigt och lite intressant, eller hur?

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen