0 0 kr

Snygga och trendiga stolar i utmärkt kvalitet för hotell & restaurang

Vi säljer snygga och trendiga stolar av mycket god kvalitet. Vi har ett stort sortiment för olika tillfällen och för olika användningsområden. Här hittar du stolar till restauranger och caféer. Eller behöver du barstolar? I så fall har vi det också. För de stora konferenserna har vi bankettstolar och även vagnar för att smidigt kunna transportera dessa. Väldigt praktiskt och lätt att plocka fram och undan. Vi säljer även klapp- och stapelstolar och praktiska pirror för dem.

Stolar med komfort

Vi tycker det är viktigt att stolarna erbjuder en skön och bra sittkomfort. Stapelstolar finns att köpa med låg vikt och i en smakfull design. Stolarna är stabila och tåliga, de passar till de flesta tillfällena och alla sällskap. Bankettstolarna passar för banketterna, festerna och eventen. Kanske behöver du kopplingsbara stolar? Vi har också en modern besöksstol som passar i de flesta miljöer. Den är klädd med konstläder för att klara frekvent användning. Den har en robust stålram i krom och finns i flera utföranden och klädsel.

Kopplingsbara stolar

Sittmöbler som är kopplingsbara passar utmärkt till de större sammanhangen som exempelvis konferenser, restauranger, mässor och event. Dessa kan man då i de fall man t ex behöver sätta ihop deltagarna eller gästerna radvis, då kopplar man enkelt ihop dem med särskilda kopplingsbeslag. Dessa stolar är väldigt uppskattade då de är enkla att hantera av personalen. De är lätta att förvara och det går snabbt att ta fram - och lika enkelt att plocka undan dem.

Barstolar till både barer och kök

Barstolar till baren är en uppskattad produkt. En sittmöbel som saknar rygg- och armstöd kallas pall, eller barstol om den har extra långa ben. En barstol ger även en inbjudande känsla till din köksö om du har en sån.

Vårt tips är:

- köp en stolvagn eller pirra som passar till produkterna!

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen