0 0 kr

Viktiga säkerhetsskåp till hotell-, SPA- och konferensanläggningar

Vad gör gästerna av sina värdesaker när de checkat in? Ska de följa med dem ut under dagtid? Eller ska de tas fram till kvällens begivenheter? Plånboken och handväskan följer nog alltid med ut. Men dina gäster kanske vill låsa in den bärbara datorn, kort, extrapengar, tobaksvaror eller läkemedel? Erbjud dina gäster den här extra säkerheten!

Säkerhetsskåp tar hand om värdesakerna

Det är inte bara hotellrum som behöver utrustas med säkerhetsskåp för diverse förvaring. Nästan alla arbetsplatser behöver också utrustas med dessa. Många vill kunna låsa in sina värdesaker där de kan förvaras tryggt under dagen. De flesta researrangörerna rekommenderar sina resenärer att alltid låsa in pass och pengar för att endast ta med ett betalkort för att hantera dagens eller kvällens utflykt. Som gäst bör man förvissa sig redan vid bokningstillfället att det finns säkerhetsskåp att tillgå på hotellrummet.

Säkerhetsskåp med tillbehöret extra säkerhet

Våra skåp är lätta för gästerna att använda. Men det kan vara bra att känna till att om det blir strul, då finns det en lösning för det också. Man kan köpa en kompatibel datoriserad nödenhet (CEU) som kan nyttjas i en nödsituation. Vi säljer olika modeller av säkerhetsskåpen. Om det verkar svårt att välja, då hjälper vi dig. Det är praktiskt att förankra skåpen i hotellrummen. Ett vanligt sätt är att fästa skåpet genom dess fasta bultar för stållås. Ofta finner man ett säkerhetsskåp t ex inne i en garderob.

Andra typer av säkerhetskåp

De kallas allmänt för brandskyddskåp och de används för säker förvaring av brännbara kemikalier eller komprimerade gasflaskor. De ska förvaras på särskilt sätt för att förhindra brandutveckling eller orsaka explosioner. Men får ni sådana gäster som checkar in med detta farliga bagage, då får ni se till att ha rätt skåp för förvaring av farliga ämnen! Men vi kan skaffa fram sådana skåp också!

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen