0 0 kr

Oumbärlig reseadapter till hotell-, SPA- och konferensanläggningar

Alla ställen som har övernattande gäster borde ha en reseadapter till salu! Vi säljer reseadaptern av märket ”Skross adapter World to Europe” till ett otroligt bra pris. Den som gillar att vara ute och resa bör självklart ha packat med denna produkt. Men ligger den kvar hemma så är det en fin service om hotellet kan erbjuda denna användbara adapter.

Reseadapter förebygger överraskningar

Det är inte kul att komma inresande till ett annat land och upptäcka att man inte kan ladda datorn eller telefonen. Den här enkla modellen av adapter råder bot den överraskningen. Enkelt beskrivet är att om du reser från Storbritannien till Sverige så har vi olika eluttag. Då sätter du bara in den brittiska kontakten i den här adaptern som sitter i det svenska eluttaget och voila så funkar det. Den omfattar de vanligaste länderna. Den bör finnas för försäljning i varje reception!

Vad en adapter är, egentligen

Ett ord som kommer från engelskan adapt och som betyder anpassa. Ett väldigt lämpligt namn för adaptern som just är en anpassningsenhet. Den gör det nämligen möjligt att anpassa en apparat eller funktion till en annan apparat eller funktion så att de kopplas samman och kan fungera ihop. Själva adaptern är oftast en separat enhet som man sätter ihop med en annan enhet. Men reseadaptern är inte en spännings- eller frekvensomvandlare. En spänningsomvandlare är en produkt som du behöver för att kunna ladda din telefon och andra enheter i bilen.

10 saker som du inte vill glömma när du ska ut och resa

  1. Pass
  2. Kreditkort
  3. Körkort
  4. Reseadapter
  5. Laddare till mobil och dator
  6. Handdesinfektion & våtservetter
  7. Vätskeersättning
  8. Värktabletter
  9. Solskyddsfaktor
  10. After sun Dessa saker är mycket bra att ha redan första dagen.

Sen hinner du med att köpa nya saker som du kanske saknar!

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen