0 0 kr

Fläktar till SPA-, hotell- och konferensanläggningar

En fläkt gör stor skillnad för inomhusklimatet. Att sätta fart på luften skapar ett mycket behagligt klimat speciellt under de varmare sommarmånaderna. En viktig produkt som gör stor skillnad för både gäster och personalen.

 

Fläktar till gästrummen

Köp en fläkt till rummen, först och främst för ett behagligare klimat. För övernattande gäster kan det ibland vara svårt att sova med öppet fönster på grund av trafikljud. Eller om hotellet kanske ligger mitt i centrum i en större stad där andra ljud larmar och låter på allmänt stökiga platser.

 

Fläktar till arbetsplatser

Vilken fläkt behöver du? Vi säljer inomhusfläktar, både bords- och golvfläktar. Det är mycket uppskattat att ha tillgång till en fläkt på jobbet, särskilt när det är varmt. Personalen kan jobba mycket mer effektivt. Fläktarna är mycket enkla att hantera och lätta att flytta. De passar in överallt. Våra fläktar har ett säkerhetsgaller som är tillverkat i metall och säkerställer att inga fingrar eller andra föremål kan råka komma in av misstag när den är igång.

 

En frisk fläkt

Att en fläkt är väderrelaterat är lätt att förstå. Det kan vara en kåre, il, vindpust eller ett vinddrag. Ja, helt enkelt något som sätter fart på luftflödet och som ger svalka till den eller det stället som är i draget. Som tur var finns det numera tillverkade produkter som kan hjälpa till med inomhusklimatet nämligen elektriska fläktar. En person som benämns som en frisk fläkt är också ett väderrelaterat uttryck. Vi förstår alla vad som menas när den personen är som ett yrväder eller att någon stormar in med nya åsikter. Oftast uppfattas en person som är som en frisk fläkt något positivt. Däremot är inte alldeles säkert att en person som uppfattas som ett yrväder alltid uppfattas lika positivt.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen