0 0 kr

Exklusiva fåtöljer för exklusiva hotell- och konferensanläggningar

Vi säljer fantastiska fåtöljer i toppkvalitet. De är trendiga och byggda för att pryda sin plats. Dessa uppskattade fåtöljer motsvarar höga krav på sittkomfort. Hela fåtöljen andas exklusivitet. 

Fåtöljer i toppkvalitet för bästa komfort

De fåtöljer vi säljer är alla av en unik kvalitet och bekvämlighet. En fåtölj ur sortimentet är speciellt framtagen av arkitekt men alla har sina olika unika och påkostade stilar. Självklart ska den vara väldigt skön att sitta i, men helst ska den ju vara snygg också. De är designade i en ganska tidlös, men ändå trendig stil och med en riktigt bra sittkomfort. Om du kan, satsa på tidlös kvalitet.

Fåtöljens utveckling

På Gustav Vasas tid räckte det bra med att sitta på en väggfast bänk. Sedan utvecklades det här med att sitta, en finare stol åt finare folk nämligen länstolar. Ja, det stavas så, ordet län i länstol betyder arm- eller ryggstöd. Och länstol är en stol med både rygg- och armstöd. Därefter utvecklades en fåtölj ur länstolen, och fåtöljen är en förnämligare och bekvämare länstol. En tron (som betyder säte) är en officiell sittplats för en regent eller religiös ledare under ceremonier. Troner har använts ända sedan antiken inte bara för kungar även gudar satt på troner.

Ni har väl några länstolar hemma?

Nej, det är vi nog inte många som har. Det är inte lika bekvämt att sitta i en sådan. Möjligen kan det finnas länstolar i större hem där det finns plats för arvegods med gammeldags fina sittmöbler. I våra moderna hem har vi sällan plats för en möbel som inte passar in i vardagsrummet. En sittmöbel önskar vi vara bekväm, många familjer tillbringar kvällarna med att titta på tv.

Ett gott råd

- Utnyttja tv-reklamen till att kliva upp och röra på dig lite

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen