0 0 kr

Bagagebänkar till SPA-, hotell- och konferensanläggningar

En bagagebänk är ett måste för övernattande gäster på hotell. Det är nödvändigt att tillhandahålla en bänk för väskor, gästen vill kunna packa upp eller ta fram de saker som de behöver inför natten. Väskan ska kunna nås av en lagom böjbar rygg, den ska gärna vara i höjd med en stolsits. Det är mycket praktiskt om bänken går att fälla ihop.

 

Bagagebänkar för väskor

Väskan ska inte läggas på sängen. Det duger inte att lägga den på golvet, det är oftast för trångt och man vill inte kliva över den, på den lilla ytan. Om det inte finns en bagagebänk att tillgå blir det så att väskan åker upp på sängen. Tyvärr kan då sängöverkastet eller sängkläderna bli smutsiga i onödan. Det vill varken gästen eller städpersonalen.

 

Praktiska bagagebänkar

Välj våra flyttbara och ihopfällbara bänkar för bästa flexibiliteten. Våra produkter matchar de flesta hotellinredningar. Vad sägs om krom, roséguld, mahogny, mässing eller trä i olika färger? Vi har även bagagebänkar med väggskydd. Ett uppstående väggskydd är en slags rygg i bakkanten på bänken. När väsklocket fälls upp så hindras locket att luta mot tapeten. Ett enkel detalj som kan förhindra skador på väggen eller tapeten.

 

Inte bara bagagebänkar

En bänk är ett samlingsnamn på flera möbler. Ordet bänk avser ofta en enkel och rustik möbel med en platt ovansida. Den ska vara en möbel att sitta på eller en arbetsyta. Bänkar förekom redan i de medeltida bostäderna. De fungerade både som sittplatser på dagen och som sovplatser på natten. Det fanns också väggfasta kistbänkar där man kunde förvara saker i. Med ett lock ovanpå blev det en praktisk bänk. De väggfasta bänkarna hade inga ryggstöd men de som var flyttbara kunde ha både ryggstöd eller vara utan.

 

Det börjar med bagagebänken

En vanlig ordningsföljd på vad en gäst gör när han/hon kommer in i hotellrummet:

  1. Ställer väskan på bagagebänken
  2. Kollar in badrummet
  3. Öppnar väskan och tar in necessären i badrummet
  4. Hänger in dressen i garderoben
Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen