0 0 kr

Uppskattade smink & rakspeglar till hotell

Vi har ett stort utbud av smink och rakspeglar, allt från enklare modeller till mycket eleganta varianter. Det finns vägghängda och de som är gjorda för att stå på bord. Vi har till och med en variant som man fäster på spegel med sugproppar.

Vad är smink & rakspeglar för något?

En sminkspegel med förstoring är helt enkelt ett optiskt instrument som utgörs av en konvex lins, enkelt uttryck ett förstoringsglas. Dessa speglar används för att ge en större och tydligare bild av ett föremål, t ex för finputsningar i ansiktet. Perfekt om du behöver putsa ögonbrynen eller sminka dig.

Superlyxiga smink & rakspeglar

Ju finare desto dyrare förstås. Känner du till att det till och med finns batteridrivna speglar som automatiskt lyser upp när man ställer sig framför dem? Den har en inbyggd infraröd sensor som känner av rörelser upp till 20 cm ifrån för att inte lysa upp i onödan. Självklart har den modellen en autoavstängning efter några sekunder när man lämnat spegeln. LED-lamporna är underhållsfria och har en livslängd på 50 000 timmar.

Vad behöver du för typ av smink & rakspegel?

  • Stående eller vägghängd?
  • Roterbar armlängd?
  • Belysning?
  • Hur stor behöver den vara?
  • Hur mycket behöver den förstora?

5 tips för en snabb vardagsmakeup på morgonen

  1. Jämna ut huden med en lätt concealer eller puder.
  2. Markera ögonbrynen - det gör stor skillnad. Måla ögonbrynen med en brun ögonskugga om du behöver en mörkare färg. När man markerar ögonbrynen så ser du mycket piggare ut!
  3. Använd nudelläppstift - bättre för läpparna som torkar ut lättare under hösten och vintern. Om du använder ett nudefärgat läppstift får du en lätt och naturlig ton på läpparna. Ju mörkare hudton du har desto mörkare ton på läpparna kan du testa.
  4. Använd endast lite mascara för att markera topparna på blekta ögonfransar.
  5. Avsluta med lätt solpuder om du känner dig blek.
Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen