0 0 kr

Våra duschdraperier är såväl praktiska som snygga

Våra duschdraperier är såväl praktiska som snygga och är av en mycket god kvalitet som vi främst säljer till hotell-, SPA- och konferensanläggningar. Ett duschdraperi eller annat stänkskydd från duschen eller badkaret är en självklarhet.

Duschdraperi - inte bara stänkskydd

Inte alltid att man är ensam hotellgäst på rummet, ibland är man faktiskt två personer eller en familj. Det är ju uppskattat att hur som helst, stänkskydd eller ej, att få avskildhet som ett enkelt duschdraperi kan ge. Kanske kan badrumsdörren stå öppen så att badrummet inte immar igen. Eller den perfekta lösningen i ett delat badrum, ibland kan det övriga utrymmet i badrummet behövas!

Välj duschdraperi med kvalitet

Att välja kvalitet lönar sig alltid. Draperierna ska vara lätta att rengöra och tvätta! De ska hålla för många tvättar. Det finns duschdraperier som har en kedja insydd i den nedre fållen så att draperiet tyngs ned.

Duschdraperi - några tillbehör: duschstång och draperi-ringar

Inget duschdraperi utan duschstång och draperi-ringar! Vår duschstång fungerar från 70-120 cm och ringarna till draperiet säljs i förpackning om 12 st.

Tre saker som du kanske inte har tänkt på om duschdraperier? Eller?

  • Ett duschdraperi ska helst hänga ett par centimeter ovanför badrumsgolvet. Ligger det för nära golvet så torkar det för långsamt och kan mögla. Är draperiet för kort klibbar det lättare fast mot kroppen förutom att det stänker mer utanför duschen förstås! Den vanligast längden är 180 cm eller 200 cm. För en dusch i badkaret brukar 180 cm vara lagom medan 200 cm passar bättre i hörnet, för man ska kunna gå under duschstången utan problem.

  • Ett duschdraperi kan behövas tvättas var tredje månad ca. Det är viktigt att det inte blir ett ställe där mögel och svamp trivs och växer till sig till en bakteriehärd!

  • Duschdraperier tvättas vanligtvis i maskin på 30º eller 40º (följ tvättråden). Tvätta det gärna tillsammans med ett par handdukar, eftersom de hjälper till att ta bort smutsen. Se till att draperiet får torka upp ordentligt efteråt!

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen