0 0 kr

Snygga och praktiska badrumsvågar till hotell och SPA

Våra badrumsvågar är såväl praktiska som snygga och är av en mycket god kvalitet som vi främst säljer till hotell- och konferensanläggningar. En badrumsvåg är kanske inte alltid vad en hotellgäst förväntar sig på hotellrummet men om den finns där är det en väldigt uppskattad produkt.

Badrumsvågar - vad ska man välja?

Ja, vad ska du ha dem till? Det finns en del att tänka på. Ska det vara en klassisk badrumsvåg eller en smart analysvåg? Det finns modeller i olika design och med många olika funktioner. En personvåg kan idag mäta betydligt mer än bara vikt. Många modeller kan också mäta ditt BMI, din muskelmassa och fettprocent och därmed ge dig en helkroppsanalys! Oftast är dessa också utrustade med trådlös förbindelse, så att du kan koppla din personvåg med din smartphone och hålla koll på dina framgångar eller kanske förluster på ett enkelt sätt.

Badrumsvåg = vanlig personvåg?

För de allra flesta människor är vikten det som är mest intressant att hålla koll på. För det syftet duger det alldeles utmärkt med en vanlig, mekanisk badrumsvåg. Den absolut enklaste formen av personvåg är den mekaniska som varken kräver batteri eller avancerade programinställningar. Man kliver helt enkelt bara upp på vågen och vikten återges med en rörlig visare mot en skalad bakgrund.

Digitala badrumsvågar

Nästan alla personvågar som finns att köpa idag är digitala, d v s de visar vikten på en digital display och inte med visare som på mekaniska badrumsvågar. De digitala personvågarna har dessutom fått många nya användbara funktioner. De kan ha minnesfunktioner så att flera olika personer kan väga sig och få individuellt beräknade värden.

En badrumsvåg kanske för väskan?

Ja absolut, en fin service för hotellgäster som ska flyga. Vissa flygbolag är väldigt noga med vikten på väskan, inte bara handbagaget utan även den vanliga resväskan.

Tre enkla saker att fundera över

•                          Ska det vara en vanlig personvåg?

•                          Mekanisk eller digital?

•                          Enkel eller avancerad?

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen