0 0 kr

Uppskattade badrumsbeslag till hotell och kontor

Vi har snygga och praktiska badrumsbeslag för inredningar. Som gäst förväntar man sig en funktionell badrumsinredning. Man vill kunna ta fram necessären och ställa ifrån sig tandborsten. Hur hänger handdukarna? Inte så att de ramlar ner på golvet väl, alltför lätt? Vi har många olika lösningar för att kunna hänga upp en handduk. En ändamålsenlig och snygg badrumshylla kan fylla en viktig funktion för både personal och gäst. Ett ställe för förvaring av handdukar eller kanske en necessär?

Badrumsbeslag - så mycket mer än krokar, toalettborstar och tvålhållare

Vi har ett stort sortiment av allt som kan behövas i ett badrum. Många och förmodligen de flesta hotellen har numera en policy vad gäller handdukar. Förr byttes handdukarna ut för tvätt varje dag men nu får gästen själv välja om det ska vara nödvändigt att få en ny handduk så ofta. Väldigt onödigt kan tyckas, om man övernattar flera dagar i sträck. Du har säkert själv fått informationen när du övernattat på hotell - om du vill ha ny handduk vid städning så låt handduken ligga på golvet.  Därför kan det vara viktigt att handduken enkelt kan hängas på en krok, handduksstång eller handduksring så att handduken verkligen torkar efter duschen.

Har du tänkt på vad en dusch/greppstång kan vara för någonting?

Kanske inte, men ett ovärderligt och viktigt fäste för äldre personer eller en funktionshindrad person! Bra att kunna hålla i. Behövs i alla hotellbadrum!

Finns det eleganta toalettrullehållare?

Ja faktiskt, vi har ett väldigt stort utbud! Självklart ska de vara snygga men framförallt ska de vara superenkla att byta rullar på! Det ska gå snabbt och vara enkelt för personalen att fylla på. Vi har t o m snygga toalettborstehållare.

Glas- och tvålhållare, kan det vara någonting?

Ja absolut! Att glaset har en egen plats, kanske för tandborsten eller för ett glas vatten. Om gästerna erbjuds en tvål så är det självklart att det ska finnas en tvålhållare eller ett speciellt fat till den. Annars blir det superkladdigt på tvättstället om tvålen ska åka upp och ner på handfatet!

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen