0 0 kr

Sköna och praktiska tofflor till hotell- och SPA-anläggningar

livv.se är en storsäljare av tofflor. De säljs i storpack! Ju fler desto bättre pris. Vi tycker det är viktigt att du tar hand om dina gästers fötter.

Tofflor - såååå skönt!

De allra flesta som bor på hotell älskar att erbjudas tofflor på rummet. Det ger en skön känsla och uppskattas verkligen att kanske kliva in i dem när man är nyduschad. Inte alla som gillar att gå barfota på golvet i hotellrummet. Det är också skönt att ta av sig sina egna skor och då ha tillgång till denna mysiga ”sko”. Det är inte ovanligt förekommande på SPA-hotell att man rör sig i badrock och tofflor även på de mer ”offentliga” platserna.


Tofflor, ska de vara öppna eller stängda?

Det är naturligtvis en smaksak, men kanske är det mest praktiskt med stängd tå om du ska gå runt med dem i lokalerna på ett SPA. Vår bäst säljande produkt är en frottétoffla som är vadderad i sulan för att den ska vara extra skön. Den kan köpas med öppen eller stängd tå och de går att få som kundunika med egen logga och/eller valfri färg.


Lite kuriosa om tofflor

De är en sorts inneskor, oftast av tyg eller plast. De finns i oändligt många olika färger och mönster och i många länder anses det fint och vackert att använda dem. Där är de då ofta dekorerade med pärlor, broderier eller t o m gjorda i guld! Även träskor kan benämnas som tofflor men då kallas de för trätofflor. En toffla kan också liknas vid en toffelhjälte!


Känner du till ordet toffelhjälte?

Nej, jag tänkte väl det? Ingen som vill kallas… Det är en nedsättande och skämtsam beteckning på mannen i familjen som styrs av kvinnan. Toffelhjälten kan ofta ses som en typ av antihjälte som ”Lilla Fridolf”. ”Att stå under toffeln” är faktiskt ett tyskt uttryck som används med syftning på skon som symbol för herravälde och toffel som en typisk kvinnlig eller hemmabetonad fotbeklädnad!
 

5 tips om hur du kan ta hand om dina fötter på bästa sätt

  1. Ett varm fotbad i 10 minuter
  2. Fila bort förhårdnader
  3. Klipp naglarna, helst rakt och inte för kort
  4. Smörj in fötterna med någon mjukgörande salva - ej mellan tårna
  5. Massera fötterna ibland
Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen