0 0 kr

Prisvärda morgonrockar till hotell- och SPA-anläggningar

Morgonrockar i bomull eller frotte är en uppskattad produkt. En morgonrock kan komma väl till pass att användas men även en praktisk gåva att ge bort. Kanske vill du förära din hotellgäst en egen morgonrock att tas med hem? Vi hjälper dig om du vill trycka upp din logga på den!

Morgonrocken hjälper gästen att maxa myset på hotellrummet

Morgonstund eller kvällsmys är inget utan en mysig morgonrock. Det är så skönt att kunna ta det lugnt på hotellrummet efter duschen, måhända slappna av lite vid teven innan det är dags för ombyte och middag. Din gäst kanske t o m befinner sig på en SPA-anläggning - där kan det vara läge att behålla morgonrocken på vid lunchbordet i restaurangen! Inte helt ovanligt på vissa hotell.

Morgonrock - mer praktiskt än vad man kan tro!

Att svepa in sig i en morgonrock är en underbar känsla när man vaknat upp på morgonen men även efter ett varmt bad eller en varm dusch - särskilt under kalla vinterdagar. Morgonrocken eller badrocken som många kallar den - är ett perfekt plagg efter dopp i badkaret eller mys på stranden, eller varför inte bara vid söndagsfrukosten med familjen. Ett väldigt praktiskt plagg som är bekvämt och användbart året om. Inget är mysigare och mer bekvämt än en härlig morgonrock. Lika bekvämt för alla såväl kvinnor, män som barn!

Är det någon skillnad mellan morgonrockar och badrockar?

Nej, det är ju samma plagg men benämningen morgonrock är mer som ett klädesplagg för hemmabruk, som alltså används efter uppstigning eller före läggdags. En badrock är som namnet antyder mer ett plagg i samband med bad. Det kan vara på badhuset för att hålla sig varm när man inte är i vattnet eller på stranden för att kanske skyla sig vid ombytet till badkläder. Inte konstigare än så.

Lite kuriosa om morgonrockar!

  • Historiskt kan ordet ”morgonrock” beläggas i svenska språket sedan 1795
  • En morgonrock är oftast lång och omlottad
  • Den är vanligtvis försedd med ett skärp runt midjan och är oftast tillverkad av frotté, fleece eller siden
  • I vissa fall kan den vara försedd med en huva
Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen