0 0 kr

Supersköna handdukar till hotell och SPA!

Våra handdukar är gjorda av en mycket god kvalitet och används främst inom hotell- och konferensanläggningar.  Vi är stolta över den här mycket hållbara produkten som dessutom är väldigt uppskattad av hotellgästerna.

Handdukar som är mjuka och torkvänliga

Som gäst förväntar man sig naturligtvis en riktigt skön och mysig handduk. Den ska enkelt kunna läggas fram eller hängas upp och nås av gästen som ska kliva ur duschen samt vara skön att torka sig med. En annan viktig funktion är att handduken ska vara absorberande. Förutom att den ska vara väldigt absorberande ska den även ha lätt för att torka upp. Det är viktigt att den har torkat till nästa tillfälle då gästen önskar duscha.

Helst ingen onödig tvätt!

Stora besparingar görs om gästen väljer att använda handduken flera gånger. Att tvätta kostar alltid pengar, såväl handhavande personal som slitage på handdukarna. Små detaljer kan göra mycket för miljön. Se till att handdukarna kan hängas upp enkelt och bra för att de inte ska hamna på golvet.

Handdukar - noga utprovade ur hållbarhetssynpunkt

Vi arbetar med ekologiska textilier från leverantörer med miljövänliga tillverkningsprocesser. Vi är stolta över förvärvet av företaget Extend, som är en ledande leverantör av textilier till hotell och spa, och vi kan ta fram helhetslösningar med badrockar, handdukar, badplagg, tofflor m m. Exempelvis är vår frotté unik på det viset att tillverkningen är miljövänlig och produkten har en mycket lång användningstid och därmed tål många tvättar.

Vi erbjuder väldesignade och kundunika koncept inom hotell-, spa- och konferensanläggningar. Koncept som stärker ditt varumärke, ökar din lönsamhet och förhöjer kundupplevelsen – med hänsyn till miljön.

Välj snygga handdukar med kvalitet!

4 enkla tips för att handdukarna ska hålla länge

  •  Välj ekologiska textilier som är miljövänligt tillverkade
  • Välj handdukar som torkar lätt
  • Se till att det finns bra krokar, hyllor m m i badrummet för bästa upphängning av handduken, den måste kunna torka till nästa duschtillfälle!
  • Säkerställ att det är enkelt för gästen att använda samma handduk flera gånger

 

livv.se har ett stort sortiment av allt som kan behövas i ett badrum.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen