0 0 kr

Badrum med hotellkänsla

Ett badrum ska se exklusivt ut med stilrena tvål- och schampoflaskor. Detaljerna i badrummet gör det!! Vi erbjuder dina gäster en otrolig upplevelse och känsla genom att inreda lyxigt, snyggt och stilrent. Hotellkänsla står högst på önskelistan när det kommer till hur svenskarnas syn på hur ett badrum ska se ut. Det är bevisat att de minsta detaljerna gör skillnad. Hotellkänslan infinner sig när man blir erbjuden ett utbud av små tvålar, schampon och hudkrämer på ett snyggt designat fat.

Hur viktigt är snygg design i ett badrum?

Designen är betydelsefull och produkterna blir alltmer viktiga inredningsdetaljer. Vi har allt för en lyckad inredning i ditt badrum: allt från ansiktsservetter till skötbord. Välj design som passar för just din hotellmiljö eller restaurang.

Välj snygga produkter med kvalitet

Är det klokt att satsa på kvalitetsprodukter? Svar ja, både ur hållbarhetssynpunkt och miljömässiga vinningar. Satsa på kvalitet så blir alla nöjda!

Badrumstrender

En trend för moderna badrum är lite av skandinavisk inspiration, där naturen har en särskild plats. Men allt viktigare nu än någonsin är HÅLLBARHET t ex snålspolande kranar och duschmunstycken och naturliga miljöval. Att välja hållbart är numera superenkelt! Utbudet är väldigt stort, man kan välja hållbara inredningsprodukter och ändå få en snygg design och kvalitet.

Snyggt och fräscht

Här hittar du inspiration. Det är ingen skillnad vad gäller kvinnor, män även familjer, alla absolut - ALLA - uppskattar ett välvårdat badrum med snygga detaljer. Det kan vara värt mycket att ha ett snyggt, fräscht, modernt och lättskött badrum. En gäst som känner sig lyxigt bortskämd vill gärna komma tillbaka.

4 detaljer i badrummet som gör att en lyxig hotellkänsla infinner sig:

  • småtvålar, schampo och hudkrämer snyggt serverade på ett fat eller liknande
  • ansiktsservetter i dispensers antingen stående i box på handfat eller i en dispenser på väggen
  • snygga handdukar
  • mysig badrumsmatta
Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen