0 €0

Meillä on suuri määrä käsinpuhdistusaineita. Gör din beställning 80% Alcogelia tänään.

Hotellihuonekalut ja tarvikkeet hotelleja, kylpylöitä, konferensseja ja ravintoloita varten.

Luomme kestäviä kokemuksia

Skandinaavian johtavana hotellihuonekalujen toimittajana on lähellä sydäntä, että sinun pitäisi pystyä tarjoamaan kestäviä kokemuksia. Haluamme sinun tietävän, että välitämme todella. Tavoitteenamme on käyttää vain toimittajia, joilla on ympäristöystävälliset valmistusprosessit. On tärkeää, että hotelliin, kylpylään tai ravintolaan toimittamamme tuotteet on valmistettu ympäristöystävällisistä raaka-aineista. Hankkimalla johtavan tekstiilien ja asiakaskohtaisten kylpyläkonseptien toimittajan Extendin varmistamme, että olemme kattava toimittaja ja keskitymme selkeästi laadullisten ja kestävien kokemusten tarjoamiseen.


 

Så säkerställer vi vårt hållbarhetsarbete med miljö- och kvalitetscertifieringar

Suosittu juuri nyt

Our customers

Vi är Livv - Ledande leverantör i Skandinavium av hotellinredning

Vi på Livv vill hjälpa dig genom att vara nyfikna, förstå din verksamhet och vara en helhetsleverantör av inredning och tillbehör. Vår ambition är att erbjuda dig en enklare vardag genom att skräddarsy dina leveranser så att du kan lägga din tid på det du är bäst på – att driva din verksamhet framåt. Som grossist av inredning och tillbehör för hotell och restaurang vet vi att det är viktigt med hållbara produkter för att erbjuda dina kunder den bästa upplevelsen. Genom att arbeta proaktivt och vara en aktör som tar täten inom hållbarhetsutvecklingen, hållbar inredning och hållbara förbrukningsvaror, vill vi vara det självklara valet för dig.

Så får du dina leveranser i tid

Vi kan garantera att våra leveranser kommer i tid. Hur? Jo, vårt breda sortiment och lokala lager gör att vi alltid har tillgång till de produkter som våra kunder efterfrågar. Dessutom tar vi ansvar för att våra leveranser alltid kommer fram hela och snygga.

Välj rätt produkter för ditt koncept

Känslan av ett bra och väl genomtänkt koncept för ditt hotell, spa eller din restaurang gör att upplevelsen kommer att bli placerad i minnesbanken. Vi som grossist vet att det är viktigt att välja rätt produkter för att få till ett unikt koncept. Vi hjälper dig gärna med förslag på allt från hygienartiklar till textilier och receptionsklockor för att du ska kunna erbjuda en upplevelse utöver det vanliga.

 

Tuote on lisätty ostoskoriisi